XXI rōpū o te wiki FIFA 19: i whakapai ake i to ratou tūranga

Ko nga kaihanga o te FIFA 19 mai i nga Electronic Arts i whakaatu i te kapa XXI hou o te wiki. I tenei wa i puta mai te ahuatanga hei whawhai ano kaore i mua.

Ko te ihirangi

  • Ngā kaitākaro matua o te kapa XXI FIFA 19
    • Kaihoko
    • Nga kaipupuri matua
    • Te taha maui
    • Matau tawhito
    • Central Centralfielders
    • Tuhinga
    • Tuhinga o mua

Ngā kaitākaro matua o te kapa XXI FIFA 19

Kua whakaritea e nga kaitoro te hopu mo nga kaari kaitono pai ake! Kia mohio tatou ki nga toa o nga ra e whitu o mua.

Ko te hanganga o te kapa XX o te wiki ka taea te tiro i konei.

-

Kaihoko

Kei runga i te tūranga o te kaitiaki i roto i te kapa o te wiki ko te taranata Itari o Gianluigi Donnarumma. Ko te kaitiaki o te tomokanga o Milan e mahi ana i nga mahi whakamiharo i te wiki i te Ipu o Itari me te Raupapa-A. I roto i te whakataetae ki Napoli, i hanga e ia e iwa nga whakaoranga, i te wa i whiua ai e nga kaitono nga maakaro tekau ma waru i tana whakataunga, me te kore e arotahi ki te kaupapa kotahi. I te wa o te wa o Donnarumma ka taea anake e Nicolo Zaniolo mai Roma. Ko nga toenga e ono o te mahinga o te miihana a Milan i tohua.

-

Ko te kaiwhakahaere o te kāri hou o Itari kua ara ake i nga pihi e rima, hei kai reka mo nga huihuinga nui. Ko te kōwhiringa o te tūranga i honoa e 8 nga tohu, e whakarei ake ana i te whanonga o te kaitiaki o te kaupapa i roto i te anga.

-

Nga kaipupuri matua

I te pokapū o te whakapae, ka kitea e matou tetahi o nga kaiwhaiwhai o te ao, ko Kalida Kulibali. He tino whakaari a Senegal mo Sampdoria, i muri i tana whakamatautau ano ko ia te kaiarahi o te whakapae Neapolitan. Ko te Centrbek i tohuhia 94% o nga tukunga tika me te 3 poari parakore.

-

Ka tipu a Card Coulibaly i nga wahanga e toru, me te waahi tere i te tere me te ahupuku.

-

I te taha o te Senerani i roto i te whakapae, ka noho ko te kaiwhakahaere matua me te rangatira o Leipzig, ko Willy Orban. I riro ia hei toa tino nui o te whakataetae ki a Hanover, e rua nga whainga. I roto i te whakapae, he pai ano hoki te hokinga, ka taea e te hoariri kia rua nga wa ki te patu ia Peter Gulaci me Ivan Mvogo.

-

He nui te ahunga whakamua a te Orban. E rima nga waahanga o te tatauranga whanui ka whakanui i te tere, te ahupūngao, me nga pukenga whakaari o te kaitākaro.

-

E toru nga kaitautoko e kati ana i nga taha o te taha tawhito o Lester Ben Chilwell. Ko te Pakeha i awhina i te kapa kia kaua e ngaro a Liverpool i te hui. I whakawhiwhia a Ben ki te awhina i a Harry McGuire. Ko te kapa ngaro a Manchester United kua whakaatu ko te peke maui o Chilwell kaore e taea te peke. I riro i te kaititoro te whakataetae hōiho e toru, ā, ka rua te tango i te pōro mai i nga kaitono.

-

Ka riro te kiriata hou a Chilwell i te whakahoutanga o nga waeine e waru. Na ka taea tenei Maori ki te whakauru ki nga huihuinga nui i runga i te taha maui o te paanga.

-

Te taha maui

I te taha maui o te whakapae, ka whakaturia e nga kaihanga o te ao te pokapū pokapū pokapū a Julian Brandt mai Bayer. Ko Brandt tetahi o nga kaihanga o te wikitoria o tana kapa i runga i te toa toa o Bavaria. I waitohu a Julian i tetahi awhina, a, i tohua e ia te pokapū o tana kapa, ka neke atu ki te taha o te hoariri, me te whakaheke i nga kaitautoko o te hoariri.

-

Kua whiwhi te kāri o te kaitākaro i tētahi whakahoutanga mo nga take e rua, e tipu ana i te tere me te hangarau.

-

Matau tawhito

Ko tetahi o nga tino tino raruraru i runga i te taha o te whakapae ko te kaituku waenga o te karapu whutupaoro Istanbul Edin Višća. E whitu nga rangatira o Basaksehir i tohu i te kaitautoko a te kaihauturu i roto i tetahi whakaari ki a Akhisar Bela.

-

Ko te kaari o te kaitäkaro kua pai ake i te 2 nga pihi. Ko nga kaiwhakangungu, ko te tikanga, i whakapai ake i te tika o te taputapu kaitito whutupaoro.

-

Central Centralfielders

I waenganui o te mara ko Monaco Cesc Fabregas te ora. Ko te kaitoha i roto i te karapu hou kei te pakiaka, ka hangaia te kamupene ki a Alexander Golovin. Ko te raina pokapū o nga Monegasques e titiro ake ana i te mea he penei te raspasovshchik Spanish.

-

Ko te whakahoutanga ki nga take e rua kua tuhia tetahi o nga mea katoa: ko te tere, te ahupūngao, me nga pukenga whakawhiti i piki atu i nga atu tohu.

-

Ko te kapa Japanese i whakaeke i te kapa waenganui o Shinji Kagawa i muri i tana haerenga ki Manchester United me te hokinga mai ki Borussia i haere ki te wikitoria i te whakataetae Turkish. I roto i Besiktas, ko te kaupapa tuatahi i kaha ake i te angitu: Ka toka a Kagawa e rua nga whainga i muri i te whakakapinga i 81 meneti o te whakataetae.

-

He pai ake te kaini kaitono ki te whakauru i te pakaru me te tika o te taputapu. Ko te tīmatanga angitu o te riihi i tukua a Kagava ki te whakaara i nga waeine utu e 2 mai 83 ki te 85.

-

Tuhinga

Ko te rarangi whakaeke i te huinga hou o te wiki kua kohikohi i tetahi mea nui! Kei te taha maui ko te Chelsea hou Gonzalo Higuain. I angitu te kaituku a Argentina ki te kapa tuatahi mo te kapa hou ki a Huddersfield.

-

Pono, ko te whakahoutanga o te kotahi noa te waahanga kei tawhiti atu i nga mea e hiahiatia ana e nga kaiwaiata mo te hanga pai. Kei te haere tonu te haere ki mua ka hiahiatia.

-

Ko Sergio Aguero te taha matau o te rarangi whakaeke. Ko te tukinga Manchester City ki a Arsenal ko te kaitohutohu o te taone o Argentina. Hat-te tinihanga i roto i taua whakapae nui - he tino paetae.

-

Ka rite ki te take o tetahi atu o Argentina, ka whiwhi a Kun i te whakahou ake i te mohio kotahi, engari he pai te whakaute i te pauna o nga pukenga o tenei kaiwhaiwhai.

-

I karapotia e nga kaiwhakataetae whāinga a Argentine ko te whetu whutupaoro Portuguese Cristiano Ronaldo. Ko tetahi o nga kaitakaro pai rawa atu i te ao e whakaatu ana i tana taumata whakangungu ki te kapa Juventus. Na tana awhina, ka toka a Old Signora e toru nga whāinga ki a Parma, a, ka riro a KriRo i te rua me te awhina. Ko Ronaldo te tuatahi i roto i te whakataetae a te Serie-A.

-

Ahakoa kaore he whakahoutanga ki te 1 tohu, he maere tona kata. Ko te mea pai tonu ko te kaata o te kapa o te tau, i reira i tohua ai a Ronaldo 99 eka.

-

-

Tuhinga o mua

I roto i nga kaitono kaitono o te rahui ko te patu a Bournemouth Joshua King, PSV a Luc De Jong, me te kaitakaro a Augsburg, a Alfred Finnbogason.

-

-

-

Ko te kapa XXI o te wiki he taonga nui ki te whakaeke i nga kaitakaro whutupaoro. Tukua te tihi ki mua, kaore e kaha ake te kaha o nga pukenga, kaore o raatau kaari ka nui ake i te hanganga o nga huihuinga runga!