Kaore e tukuna i te tau o muri mai te Motu Aunoa Motuhake

Tatari mo te waahanga o muri o nga raupapa rongonui o nga whakataetae Grand Theft Auto (GTA) i te tau e whai ake nei e kore e pai. Ahakoa nga pürongo i puta mai i GTA Onilne, kaore a Maeka Rockstar e whakamahere ki te whakapuaki, ki te tuku GTA VI i te wa e heke mai nei.

Ko nga korero o te tukunga tata o GTA VI i uru mai ki te ipurangi i te mutunga o Pipiri, i te wa i roto i te mahinga GTA V, ka timata nga kaiwaiata ki te tuku korero ki te whakarite i te whakataetae hou, i kii mai i te tau 2019. I tahuri nga kaitakaro hihiri ki te tautoko hangarau a Rockstar mo nga taipitopito, a ko konei i uru ai ratou mo te raru nui. I te mea i puta mai, ko nga kaihanga o nga karere haumaru i roto i te GTA Online kahore he mea ki te mahi, a ko to ratou puna he ahua kore.

-

Kua tata ki te rima nga tau i muri i te tukunga o te Grand Vft Auto V i runga i te PlayStation 3 me Xbox 360 consoles. Ko te tukunga o te waahanga hou o te raupapa kēmu tae noa ki tenei ra, i te marama o Hepetema 2013 - e rima me te hawhe tau i muri i te ahua o te Grand Autoft IV.