MemTest86 + 5.01

I roto i te maha o nga reo huringa reo, ko MorphVox Pro tetahi o te tino mahi me te watea. I tenei ra, ka whakaahua poto tatou i nga ahua o te whakamahi i tenei papatono.

Tikiake i te putanga hou o MorphVox Pro

Hei whakamahi i te MorphVox Pro, ka hiahia koe i te hopuorooro me te kaupapa matua e whakawhitiwhiti ana koe (hei tauira, Skype).

Tirohia hoki: Me pehea te huri i te reo i Skype

Me pehea te whakauru i te MorphVox Pro

Ko te whakauru i te MorphVox Pro ehara i te mea nui. Me hoko koe, tikiake ranei i tetahi putanga whakamatautau i runga i te paetukutuku mana, me te whakanoho i te reira ki runga i to rorohiko, i te whai i nga waahi o te ruānuku whakauru. Pānuihia atu i roto i te akoranga i to maatau paetukutuku.

Me pehea te whakauru i te MorphVox Pro

Me pehea te whakarite MorphVox Pro

Tīpakohia ō kōwhiringa reo hou, te whakarite i te papamuri me nga paanga tangi. Whakaritea te whakaari o te reo kia kore he raruraru ka taea. Kōwhiria tetahi o nga tauira hei huri i te reo, hei tiki i te waahanga tika mai i te whatunga. Mō tenei i roto i to tatou tuhinga motuhake.

Me pehea te whakarite MorphVox Pro

He mea pai ki a koe: Ka tuhia e matou te reo whakawhiti ki Bandicam

Me pehea te tuhi i to reo i te MorphVox Pro

Ka taea e koe te tuhi i to korero me te reo whakahoutia i te hōputu WAV. Hei mahi i tenei, haere ki te tahua "MorphVox", "Tuhia to reo".

I te matapihi e whakatuwheratia ana, pawhiria te "Tautuhi" ka tohua te tauwāhi e ora ai te kōnae. Na ka pihi i te pātene "Tuhituhi", ka mutu te tuhi. Kaua e wareware ki te huri i te hopuoro.

Ka tohutohu koe ki a koe kia kite: Nga papatono hei huri i te reo

Ko nga tino take katoa kei te whakamahi i te MorphVox Pro. Patohia to reo me te kore rohe!